Welkom bij Visgilde Hugo van der Meij

Op onze website vindt u informatie over onze winkel, ons assortiment, onze menukaart en de mogelijkheden voor het (online) bestellen van visschotels en salades. Ook vindt u hier de lekkerste visrecepten! Bent u nieuwsgierig geworden, heeft u vragen of gewoon zin in een lekker visje? Dan heten we u graag welkom in onze winkel aan de Lange Voort in Oegstgeest.

Hugo van der Meij en alle medewerkers

Haring zoals 't ie moet smaken

Hollandse haring de trots van onze winkel. Al diverse jaren in de top tien  van de ' Algemeen Dagblad Haringtest '. Sinds 2013 de besliste nr 1 in de 'Leidsch Dagblad Haringtest'. Vol trotst doen we ons best om dit niveau te prolongeren. Alles goed en wel; Het draait erom dat u de haring lekker vindt smaken. Dus kom volop genieten van deze zeetraktatie. Zorgvuldig vers van het mes gesneden in stukjes of zo aan de staart. Haring ook altijd lekker om in een salade te verwerken. Bekijk ook onze receptenkolom op deze site.

Goudgeel gebakken

Goudgeel gebakken

Het is onze trots: kibbeling. Elke dag en elke bestelling opnieuw, maken we hem vers. Onze kibbeling bestaat uit 100% kabeljauw. Het beslag maakt hem uniek, want die maken we zelf volgens geheim recept.

Hollands glorie

Hollands glorie

Met of zonder uitjes? Op een broodje of zo uit de hand? En eet u hem liever met of zonder een zuurtje? Vragen genoeg, terwijl wij voor u de haring vers voor u snijden waar u bij staat. Geniet ervan!

Nodigt u ons uit?

Nodigt u ons uit?

Zelf houden we wel van een feestje! En we weten als geen ander hoe dat feestje net wat gezelliger te maken is. Een goedgevulde schaal met verse vishapjes, salades of gourmet bijvoorbeeld. Zijn we uitgenodigd?

Visgilde Hugo van der Meij

Langevoort 2d
2341 KA Oegstgeest
071-5156469

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 18:00
zondag Gesloten